Anabelčina malá premiéra (PST: Cedrikova taky)

13.01.2012 19:23

 

Dorazili jsme vlakem do Adamova, kde na nádraží nás, tedy spíše Anabelku vyhlížel Cedrik. Netuším jak ji vycítil ještě za zavřenými dveřmi vagonu, ale ihned po jejich otevření dával o sobě vědět hlasitým štěkotem: “Tady sem, tady sem“. Anabelka odpověděla vzápětí po tom co seskočila ze schodů vagonu.

Uvítací formality proběhly rychle a za neustálého vyrušování našich pejsků. Postrkovali se, skákali, poštěkávali nadšením a vzrušením. Myslím, že i když jsme v téhle situaci byli všichni poprvé, nějak jsme vycítili že jsme ve správném okamžiku na správném místě. Bez otálení jsme proto vyrazili na zdejší cvičák. Musel jsem jít s Anabel kus napřed, protože Cedrik, nebyl-li dostatečně vzdálený, docela šílel. Pokaždé když si Anabelka „ucvrnkla“ to musel jít vyšetřit a prozkoumat. Zdál se být spokojený.

Na cvičáku jsme byli úplně sami. Mladí tedy měli naprosté soukromí. Byli jsme napjatí, jak oba novou stuaci a životní premiéru zvládnou. Jak vůbec vědí co dělat a jakým způsobem? Vědí vůbec proč to dělají a co se s nimi děje? Možná jsme byli více vzrušeni než Cedrik s Anabelkou. Zvládnou to?

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Cedrik párkrát Anabelku čenichem šťouchnul do krku, pár krát na ni naskočil. Jako správná dáma Anabel chvíli odolávala a dělala drahoty. Uskočila bokem, popoběhla jinam. Tak násedoval další a další šťouchanec a další pokus. A bylo to.

Nezkušenost obou aktérů zavdala menšímu problému. Když se oba „svázali“ Cedrik možná polekám nepředpokládaným omezením sebou více škubnul. Anabelka trochu bolestí, trochu strachem začala kňučet a dokonce se po svém partnerovi ohnala zubama. Museli jsme oba uklidnit a utišit Anabelku. Po pár minutách „svázání“ povolilo a oba se dali trošičku vyděšeni, trošičku zmateni do sebeolizování a čištění.

Nechali jsme je ještě chvíli pohrát a chystali se k odchodu. Cedrik domů, my s Anabelkou na hotel.