ASTANA AMY

24.04.2012 09:21

    Čas letí jako bláznivý. Nejvíce to člověk vnímá když pozoruje štěňata. Je to měsíc a pár dnů, kdy přišla na svět. Tenkrát slepá, neohrabaná tělíčka, jejichž jediným zájmem bylo jíst a spát. A nyní?

 

    ZVĚŘ!!!! Jejich bedna je jim už malá!!! Pustíte je na zahradu a rozeběhnou se do všech světových stran!!! Vysvětlujte jim že mulčovací kůra není k jídlu!!! Že takničky patří do bot a ne do tlamičky!!! Že nemjí chodit blízko plotu, za kterým je velký pes!!! Že se nemají rvát!!! Že mají všechno žrát!!! Že se nemají motat pod nohami. Že.... Ale škoda mluvit.

 

    Prostě máme doma osmihlavou neřízenou střelu typu země-země. Vedne v noci řvou, kňučí, něco trhají, chtějí si hrát. Většinou zrovna s tím kdo zrovna usnul, tak ho zase probudí. A tím vznikne další kravál. Už jsme se přes měsíc pořádně nevyspali. 

 

    Jsou prostě krásní, milí, roztomilí. Už aby byli pryč. -)

 

 

 

 

 

    DÁMY A PÁNOVÉ, DOVOLTE MI PŘEDSTAVIT BUDOUCÍ ŠAMPIONKU KRÁSY, VÍTĚZKU VŠECH VÝSTAV OD SEVERU K JIHU A OD VÝCHODU K ZÁPADU, MILOU, HRAVOU, NÁDHERNĚ ROZTOMILOU FENEČKU.

 

JEJÍ JMÉNO JE:

 

ASTANA AMY

 

ASTANA AMY JE NAŠÍM MILÁČKEM, MAZLÍČKEM. PŘIJDE SI PRO POHLAZENÍ A ZÁROVEŃ DOKÁŽE DÁT BRATŘÍČKŮM NA VĚDOMÍ ŽE JE PRAVÁ LADY A ŽE SE DO NÍ NEKOUŠE. SJEDNÁ SI POŘÁDEK DOMA I NA ZAHRADĚ. MÁ VÝBORNÝ APETIT A NENÍ VYBÍRAVÁ. JE NEBOJÁCNÁ A ZVÍDAVÁ.