Co dál?

16.10.2012 10:08

Obě holky mají své dny zdárně za sebou. Opět se jim vrátila, pro ně tipická žárivost, která se projevuje hlavně tím, že když se chceme pomazlit s jednou holkou, přiběhne ta druhá a vtlačí se mezi nás. Mám takový pocit, že více žárlí Anabelka. Není se ale co divit. Amálka ji sesadila s trůnu a ona cítí, že už není pro nás ta jediná. My se však snažíme podělit obě holky stejnou měrou náklonosti a lásky. Snad ji to časem dojde a se svou rolí se vyrovná.

 

Blíží se paní zima a tak začínám plánovat nějaké akce. Začal jsem tím, že jsem koupil stan. S největší pravděpodobností jej budeme testovat již tento týden, někde na hřebeni Beskyd. V prosinci bych se rád s holkama zúčastnil zimního táboření, tradičního Klondyke. Bude se konat v blízkosti chaty Slavíč. Kromě této oficiální akce určitě nějaké táboření zrealizujeme sami. Budeme rádi, pokud se bude chtít někdo přidat. Stačí se jen dohodnout.

 

V zimě, v té pravé až napadne sníh, snad konečně zrealizuji svůj dlouholetý plán. Někde ve vyšších polohách Beskyd či Jeseníků bych rád postavil pár iglů na opakované víkendové akce. I tam budete vítáni.