KRUŽBERK

14.09.2012 12:02

Poslední dobou jsem zaměstnán tvorbou projektu PROPSYNET.cz. Jedná se o internetový magazín zajímavostí, k tomu e-shop, projekty extrémních závodů se psy. Tak jsem se do toho všeho ponořil, že jsem úplně zapomněl na tyto, původní webky. Pokud někdo očekával a zde vyhledával informace o Kružberské akci, tak se mu omlouvám. Informace jsem dával akorát na facebook.

 

Takže ke Kružberku.

Dnes tam odjíždíme po práci s Pavlou. Anabelka Amálka jedou pochopitelně s náma  a těší se na své psí kamarády. Amálka nám začala hárat, takže je na nás, abychom vymysleli nějaká opatření. Uvidíme, kolik se nás dnes sejde, ale myslím že dost na to abychom si večer pořádně popovídali.

Počasí je objednáno dobré. Jak je vidět, objednávka se začíná plnit (venku za oknem už prokukuje sluníčko). Zítra bychom mohli zahájit program procházkou. Variant je několik:

Superkrátká - zřícenina hradu Kružberk (Kreucenburg). Ta je hned nad řekou. Pohodlnou hradní cestou asi 2 km (tam a zpět tedy 4km)

Střední - zřícenina hradu Vildštejn. Pohodlná procházka kolem přítoku křužberské přehrady. Vzdálenost asi 4km 

Delší - okruh přes zrekonstruovanou a čerstvě vysvěcenou kapli nad Zálužným, s návštěvou zříceniny Jánských Koupelí, přilehlým stánkem s rozlévaným alkoholem. Cestou zpět navrhuji dobrý oběd v restauraci v obci Kružberk (dobré jídlo i obsluha).

 

Odpoledne avizovaný turnaj v nohejbalu, kdo chce může zkusit lézt po skalách, nebo jít jen tak někam na hřib. 

Takže večer!!!!