ARCTIC ARROW

18.04.2012 11:31

    Včera jsme děcka vypustili všechny najednou na zahradu. Chvilinku jen tak postávaly, kňučely navzájem, ale po chvilce se první z nich začaly osmělovat a vykročily do neznáma. Anabel se snažila o nějakou výchovu, ale působila jen bezradně. Sem tam si lehla před štěně a štěkla. Tak se stalo, že se štěňata rozeběhla po zahradě v různých směrech.

   Zatímco jsem stál, točily se tři štěňata kolem mých nohou. Snažily se kousnout do nohavice, tahaly mne za gumovou botu.

       Angi se vydala na průzkum zahrady a brzy se za ní vydal „zelený“. „Fialový a modrý“ šli opačným směrem. Ať šli kam šli, vždy neomylně směřovali k něčemu špinavému. Čerstvě odkopaná hlína, nevybrané ohniště, vodou rozmělněný záhonek. Dělali všechno proto se co nejdříve umazat.

       Po chvilce jsme je nahnali zpátky do bendičky a začali krmit.

    Od posledního zápisu se jedná o další pokrok. Štěňata pravidelně dostávají příkrm k mateřskému mléku, které pomalu ale jistě přestává stačit. Začali jsme Nutrilonem. Pak přibyly Ostraváčky. Děcka nepohrdla ani kaší s granulí a masovozeleninového vývaru (byl výborný, pošlu recept). Co ale mají nejraději je kaše ze sušeného mléka, bohatě dochucena rozpuštěnými piškoty. Sotva jim člověk nechá plnou misku, uslyší mlaskání a po chvilce je kaše pryč. To se pak spinká.

    Další změnou je to, že naše děcka už mají jména. Dnes jsem je poslal na ČMKÚ. Můžeme tedy začít s představováním.

 

DÁMY A PÁNOVÉ, DOVOLTE MI PŘEDSTAVIT BUDOUCÍHO LEADERA NEJRYCHLEJŠÍCH SPŘEŽENÍ, NEÚNAVNÉHO DOBYVATELE SNĚŽNÝCH PLÁNÍ, NEJHLASITĚJŠÍHO, NEJSILNĚJŠÍHO A NEJZLOBIVĚJŠÍHO PEJSKA.

JEHO JMÉNO JE:

 

ARCTIC ARROW

 

Arctic Arrow je od začátku nejrychlejší a nejméně unavené štěně ze všech. Svým bráškům a sestřičkám nedá spát, vždy je budí ať už tahním za pacičku či ouško, nebo prozpěvováním. O jídlo se hlásí první a rád si dojde pro podrbání.