Valentýn

14.02.2012 13:55

    ...napsal nám Cedrik abych na našich stránkách vyměnil jeho fotografie, protože se mu prý nezdají a na jiných prý vypadá více chlapácky. Chvilku jsem hledal vhodnou fotku a nemohl vybrat. No jak by taky jo, když ho jeho majitelka fotí co chvilku. Navíc je Cedrik učiněný manekýn. On se dokonce do objektivu i usmívá.

Cedrik nemá problém se rozesmát po dobrém vtipu

   

    To Anabelka je pravý opak. Sotva někde zahlédne objektiv, a může se jednat o foťák nebo kameru, už se otočí. To v lepším případě. V horším se sebere a zmizí z dosahu objektivu vůbec. Udělat fotku Anabelky tak jak bychom si  přáli, nebo zachytit ji v nějakém legračním okamžiku, se zdá být z hola nemožné. Doufám, že štěňátka nebudou s focením dělat takové štráchy.

 

    Dnes dostane Anabelka zase své oblíbené krabí tyčinky. Musím být opatrnější, protože jak ji honí mlsná, tak se přestává ovládat. Jednou se málem přerazí o křeslo, když sleduje taliř krabích tyčinek plujících v mé ruce do obýváku. Jindy skokem ze sedačky shodí na zem karafu s červeným vínem a rozbije sklenici se stejným obsahem. Ještě že máme  plovoucí podlahu a ne koberec. 

 

Co se děje v bříšku?

 

    Anabelka má za sebou první polovinu březosti. Embrya se mění v plody a dosahují už 20% porodní hmotnosti. Představte si kuličku, tedy spíše váleček o velikosti pingpongového míčku. A ta kulička se musí za měsíc 5-ti násobně zvětšit.